Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bidstond ‘Leer ons bidden’

24 september, 2020 | 19:45 - 21:30

Op donderdag 24 september 2020 hoopt Realtime het seizoen te beginnen met de gebruikelijke bidstond in de Dorpskerk van Sommelsdijk. Het thema van deze bidstond is: ‘Leer ons bidden’. Dit verzoek wordt gebracht door een van de discipelen aan Jezus. Jezus is de volmaakte Bidder. Nog steeds. Hij bidt voor jou aan de troon van Zijn Vader. Hij heeft jouw behoud op het oog.

Er wordt veel gebeden in de Bijbel. Deze bidstond willen we stil staan bij verschillende gebeden in het leven van Elia, Daniël en Jezus. Als laatste willen we kijken naar het gebed van vandaag. Het gebed is een groot geschenk, het gebed is de manier waarbij je alles bekend kan maken bij God. Welke plaats heeft het gebed in jouw leven?

Voor deze bidstond zijn vier sprekers bereid om een korte overdenking met jullie te delen. Dat zijn ds. de Wilde, ds. Procee, kandidaat Diepeveen en ds. van Zwol.

De avond begint om 19.45 uur. We nodigen jou, je familie en vrienden van harte uit om deze bidstond bij te wonen. Ook voor het nieuwe seizoen van RealTime mag het gebed wel zijn: Leer ons bidden!

 

Gegevens

Datum:
24 september, 2020
Tijd:
19:45 - 21:30

Locatie

Dorpskerk Sommelsdijk
Marktveld 11
Sommelsdijk, 3245AM Nederland
+ Google Maps