Skip to main content

Op D.V. zaterdagavond 6 november 2021 hopen we de tweede jongerenavond van het seizoen ’21-’22 te beleggen.
Ds. M. Klaassen, predikant in de Hervormde gemeente van Arnemuiden, hoopt te komen spreken. Het thema van deze avond is ‘Aan Zijn voeten’. De avond zal onder andere in het teken staan van omgaan met het lijden.

Je kent het lied ‘Aan Uw voeten, Heer’ vast wel.

‘Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats
Daarom kniel ik neer bij U
Om bij U te zijn is de grootste eer,
Daarom buig ik mij voor U.’

Dus aan de voeten van de Heere Jezus is de hoogste plaats? Dat klopt. Want, als je jezelf heb leren kennen, denk je niet groot van jezelf, maar klein. Ook is er aan Zijn voeten namelijk díe ware rust en bescherming te vinden uit psalm 19. Zoals een kip haar kuiken beschermt, zo intiem, zo beschermt God Zijn kind die aan Zijn voeten komt.

‘Hij zal u beschutten met Zijn vlerken, onder Zijn vleugels zult u de toevlucht nemen, Zijn trouw is een schild en een pantser.’ ~ Psalm 91

Je vraagt je misschien af, hoe kom ik aan die voeten? Dat en veel meer zal ds. Klaassen gaan behandelen op de RealTime-avond van 6 november.

De avond begint om 19.45u en wordt gehouden in de CSG Prins Maurits, Koningin Julianaweg 57 in Middelharnis. Wel is er momenteel nog veel onduidelijkheid over hoe de avonden van D.V. komend seizoen eruit gaan zien m.b.t. de coronamaatregelen. Houd daarom goed de social-media kanalen & de website in de gaten. Via deze kanalen houden we je op de hoogte.

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten en samen nieuwe zaken te leren vanuit Gods Woord. Tot D.V. 6 november!