Skip to main content

Op D.V. zaterdagavond 27 november 2021, de laatste RealTime-avond van het jaar 2021, hopen we weer een jongerenavond te organiseren.
Evangelist Bor hoopt te komen spreken over het thema ‘Hoe breng ik mijn naaste Gods boodschap?’, waarin hij onder andere handvaten zal geven om te evangeliseren in je eigen buurt, vriendenkring of zelfs in je eigen familie en Gods licht te verspreiden in deze donkere wereld.

De avond zal hoofdzakelijk in het teken staan van ‘Evangelisatie’. Gods blijde boodschap, van redding en verlossing door het bloed van onze Heere Jezus Christus, in deze donkere wereld laten schijnen.

Roept uit aan alle stranden,
verbreidt van oord tot oord,
verkondigt alle landen
het evangeliewoord,
het evangeliewoord!

God vraagt dus dat we Zijn naam over deze (drukke) wereld moeten verspreiden en roept ons op om Hem te volgen. Doordat we Hem volgen, gaan de mensen rondom je heen dit ook merken…

Ben jij al een reflector die Zijn licht weerkaatst, zoals de maan het zonlicht weerkaatst?

De avond begint om 19.45u en wordt gehouden in de Hersteld Hervormde kerk, Olympiaweg 44, 3245 DL in  Sommelsdijk.
Wel is er momenteel nog veel onduidelijkheid over hoe de avonden van D.V. komend seizoen eruit gaan zien m.b.t. de coronamaatregelen. Houd daarom goed de social-media kanalen & de website in de gaten. Via deze kanalen houden we je op de hoogte.

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten en samen nieuwe zaken te leren vanuit Gods Woord. Tot DV 27 november!