Skip to main content

Beste jongere,

Normaal gesproken zou de laatste RealTime avond in Middelharnis gehouden worden aanstaande zaterdag 9 mei 2020. Maar vanwege het coronacrisis kunnen wij niet bij elkaar komen. Dit vinden wij heel jammer. RealTime heeft nagedacht hoe we toch er kunnen zijn voor jullie. Dat heeft vorm gekregen zoals de filmpjes in de Stille Week, de week tussen de Palmzondag en Pasen.

Voor D.V. zaterdag 9 mei hebben we een alternatief bedacht. RealTime gaat namelijk live! Deze avond hoopt evangelist Van Dooijeweert een lezing te houden met als thema: Jong zijn én licht verspreiden. Een hele opgave. Je bent jong, staat in de branding van het leven, en dan licht verspreiden. Niet zomaar licht. Geen zaklamp of kaars aansteken. Nee, het licht van Jezus Christus verspreiden. Een ander geluid dan de wereld laat horen. Waar de mensen de duisternis liever hebben dan het Licht. Trouwens, laten we ons niet boven hen verheffen, want zijn wij niet precies eender? Ben jij echt bereid om jezelf over te geven aan de dienst voor Christus? In alles? Dat is totaal niet makkelijk. Dat kan voor problemen zorgen. Dat zien we ook in het leven van Daniël en zijn vrienden. Iedere keer komen zij en wij op een kruispunt en dan gaat het erom: wat ga ik kiezen?

We nodigen jou en je vrienden, familie, kennissen, wie dan ook van harte uit om deze avond live mee te maken! Wie weet heb je een opa of oma die eenzaam is. Stel eens voor om mee te kijken! Help daar desnoods bij.

De livestream is te volgen via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=XF_nLcqXAdY

De livestream is ook te vinden wanneer je de zoekterm “realtime go” intypt bij Youtube.

De avond gaat live vanaf 19.30 uur. We hopen dat jij erbij bent!