Skip to main content

D.V. zaterdag 14 januari 2023 heten we jou van harte welkom bij de 1e RealTime jongerenavond van het nieuwe jaar! We hopen dat dit jaar jij overtuigd gaat worden van Gods liefde voor jou!

Wat is het dan belangrijk om stil te worden voor God, tussen al het rumoer. Daarom komt ds. Van Vugt spreken over het thema: Stil worden met God. Hij zegt: We leven in onrustige tijden. Ook in 2023 zal de informatiestroom niet afnemen en de wereld niet tot rust komen. Hoe blijven we als jongeren en jonge christenen rustig? Wat zijn de bronnen van rust en onrust? Waar vind ik rust voor mijn ziel? Op deze vragen en thema’s zal worden ingegaan. Hij nodigt jou ook uit in een persoonlijke video:

PROMO | RUST IN GOD

We hopen dat jij erbij bent! Deze avond zal MattheĆ¼s 9 vers 27 tot en met 38 centraal staan, misschien een goed idee om dat alvast door te nemen!

De avond wordt gehouden in de Prins Maurits, Kon. Julianaweg 57 in Middelharnis. Vanaf 19.15 uur ben je hartelijk welkom voor drinken en lekkers en we starten om 19.45 uur. Neem gerust eens iemand mee!