Het bestuur van RealTime

Stichting RealTime wordt gerund door actieve vrijwilligers en bestuursleden. We willen jou graag een inkijkje geven in het huidige bestuur. Zo zie jij wie de gezichten zijn achter RealTime.

Erik Bruggeman

Voorzitter, Penningmeester

Ik ben Erik en woon in Ouddorp. In het dagelijks leven werk ik als Medisch Beeldvormings en Bestralingsdeskundige (MBB'er) in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik ben al meerdere jaren betrokken bij RealTime als vrijwilliger en sinds juli 2019 zit ik in het bestuur van RealTime. Het is heerlijk om met leeftijdsgenoten te luisteren naar de woorden van God. Woorden van eeuwig leven! Het is pure genade als je mag inzien dat Jezus Christus ook jouw zonden heeft vergeven en jou de macht heeft gegeven om een kind van God te zijn. Dat gun ik ook voor jou! En daarom zet ik mij in voor RealTime, zodat jij, met zoveel anderen, het Evangelie van Jezus Christus mag horen. De wereld trekt jou als jongere zo hard naar beneden, maar RealTime biedt een alternatief. Het hoofd omhoog, het hart naar boven, want hier beneden is het niet. Het is Jezus Christus alleen. Ik hoop en wens jou van harte toe dat het werk van RealTime voor jou tot eeuwige zegen mag zijn!

Leanne de Jong

Secretaris

Mijn naam is Leanne en sinds juli 2019 ben ik onderdeel van het bestuur van RealTime jongerenavonden. Voordat ik mijn plaatsje in het bestuur innam was ik vaak op de jongerenavonden van RealTime te vinden en daar genoot ik altijd ontzettend van. Daarom vind ik het erg leuk om nu wat te kunnen betekenen voor RealTime en om zo de goede boodschap te verspreiden onder jongeren. Ik hoop dat RealTime voor jou tot zegen mag zijn en dat we met elkaar nog lang Gods naam mogen groot maken!

William Vink

Algemeen lid

Mijn naam is William Vink, geboren in de zomer van 1997 en ben sinds 2015 bij het werk van RealTime betrokken.
Eerst als muzikant en vanaf het voorjaar van 2019 ook actief als bestuurslid.
Ik ben in de zomer van ’20 afgestudeerd als Medisch Klinisch Analist en sindsdien werkzaam op het laboratorium van het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam.
Wat een zegen is het om met elkaar rondom een geopende Bijbel te zijn en hieruit nieuwe zaken te leren, te horen wie God is en wie Hij voor ons persoonlijk wil zijn. Daarom doe ik het werk van RealTime graag om zo jongeren en het Evangelie met elkaar in aanraking te brengen. Dat Hij de rode draad in je leven mag zijn; je levensdoel. Niet meer ik, maar Christus leeft in mij.
Hoe jong of oud je/u ook bent, leven uit en door Zijn genade is het rijkste wat er is. Opziende tot Hem, op Wie onze verwachting is. Jezus Christus gaf Zijn leven om onze zonden te vergeven en ons te gidsen naar de Vader. En dit alles uit pure genade.
Graag nodig ik je hierbij uit om de RealTime-avonden te komen bezoeken. Samen te luisteren naar Gods stem, zingen tot Zijn eer en bidden om Zijn zegen. Ik hoop van harte u en jullie op de RT-avonden te ontmoeten. Zie ik je daar?!

Maurice de Gast

Algemeen lid

Mijn naam is Maurice de Gast, ik ben op het moment van schrijven 21 jaar oud en ik help sinds begin 2020 mee om de kar van RealTime voort te trekken. Jongeren en de Bijbel vind ik een ontzettend mooie combinatie, en ik help dan ook met veel plezier mee met de RealTime activiteiten. Ik denk dat het heel belangrijk is dat we jonge mensen in aanraking brengen met het Evangelie! Dit gebeurd gelukkig vanuit de kerken op het eiland in de eerste plaats, maar hoe mooi is het om daarnaast ook interkerkelijk samen te komen om te horen over wie God is, wat de Bijbel ons te zeggen heeft en wie deze God voor ons persoonlijk wil zijn. De roeping van iedere christen is om een beeld of afspiegeling te zijn van Jezus, net zoals Hij een afspiegeling is van de Vader. Dit willen we doen in ons dagelijks leven, maar niet in de laatste plaats ook door middel van deze jongerenavonden. Ik hoop u/jou te ontmoeten op één van onze avonden in het nieuwe seizoen!

Marnix Hamelink

Algemeen lid

Hee allemaal, mijn naam is Marnix Hamelink. Ik ben woonachtig in Sommelsdijk op het mooiste eiland Goeree-Overflakkee. Ik wil me graag inzetten namens Realtime omdat ik het tof vindt om met jongeren samen te komen. Voor de gezelligheid en natuurlijk vooral om het samen over het woord van God te hebben en het geloof hieraan verbonden. Ik hoop je op één van onze avonden te zien of spreken!