Het bestuur van RealTime

Stichting RealTime wordt gerund door actieve vrijwilligers en bestuursleden. We willen jou graag een inkijkje geven in het huidige bestuur. Zo zie jij wie de gezichten zijn achter RealTime.

Erik Bruggeman

Voorzitter, Penningmeester

Ik ben Erik en woon in Ouddorp. In het dagelijks leven werk ik als Medisch Beeldvormings en Bestralingsdeskundige (MBB'er) in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik ben al meerdere jaren betrokken bij RealTime als vrijwilliger en sinds juli 2019 zit ik in het bestuur van RealTime. Het is heerlijk om met leeftijdsgenoten te luisteren naar de woorden van God. Woorden van eeuwig leven! Het is pure genade als je mag inzien dat Jezus Christus ook jouw zonden heeft vergeven en jou de macht heeft gegeven om een kind van God te zijn. Dat gun ik ook voor jou! En daarom zet ik mij in voor RealTime, zodat jij, met zoveel anderen, het Evangelie van Jezus Christus mag horen. De wereld trekt jou als jongere zo hard naar beneden, maar RealTime biedt een alternatief. Het hoofd omhoog, het hart naar boven, want hier beneden is het niet. Het is Jezus Christus alleen. Ik hoop en wens jou van harte toe dat het werk van RealTime voor jou tot eeuwige zegen mag zijn!

Leanne de Jong

Secretaris

Mijn naam is Leanne en sinds juli 2019 ben ik onderdeel van het bestuur van RealTime jongerenavonden. Voordat ik mijn plaatsje in het bestuur innam was ik vaak op de jongerenavonden van RealTime te vinden en daar genoot ik altijd ontzettend van. Daarom vind ik het erg leuk om nu wat te kunnen betekenen voor RealTime en om zo de goede boodschap te verspreiden onder jongeren. Ik hoop dat RealTime voor jou tot zegen mag zijn en dat we met elkaar nog lang Gods naam mogen groot maken!

William Vink

Algemeen lid

Mijn naam is William Vink, geboren in de zomer van 1997 en ben sinds 2015 bij het werk van RealTime betrokken.
Eerst als muzikant en vanaf het voorjaar van 2019 ook actief als bestuurslid.
Ik ben in de zomer van ’20 afgestudeerd als Medisch Klinisch Analist en sindsdien werkzaam op het laboratorium van het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam.
Wat een zegen is het om met elkaar rondom een geopende Bijbel te zijn en hieruit nieuwe zaken te leren, te horen wie God is en wie Hij voor ons persoonlijk wil zijn. Daarom doe ik het werk van RealTime graag om zo jongeren en het Evangelie met elkaar in aanraking te brengen. Dat Hij de rode draad in je leven mag zijn; je levensdoel. Niet meer ik, maar Christus leeft in mij.
Hoe jong of oud je/u ook bent, leven uit en door Zijn genade is het rijkste wat er is. Opziende tot Hem, op Wie onze verwachting is. Jezus Christus gaf Zijn leven om onze zonden te vergeven en ons te gidsen naar de Vader. En dit alles uit pure genade.
Graag nodig ik je hierbij uit om de RealTime-avonden te komen bezoeken. Samen te luisteren naar Gods stem, zingen tot Zijn eer en bidden om Zijn zegen. Ik hoop van harte u en jullie op de RT-avonden te ontmoeten. Zie ik je daar?!

Ans Blok

Algemeen lid

Mijn naam is Ans Blok en sinds het voorjaar van 2022 van harte betrokken bij het werk van Real Time. Het is prachtig hoe op deze avonden een Bijbels antwoord gegeven wordt tegen het denken en handelen van deze tijd,
Er komt zoveel op jullie af, jullie jongeren staan er midden in, jullie gaan ons aan het hart! Kom op zaterdagavond naar ons toe om samen met veel andere jongeren te horen dat God het jullie hart zoekt en Zijn genade wil geven. De avonden kan ik beschrijven als bezinnend, gezellig, samenbindend, sfeervol en laagdrempelig en nog veel meer..
Van harte welkom!

Niek Maliepaard

Algemeen lid

Dag allemaal, mijn naam is Niek Maliepaard en woon in Ouddorp. Sinds een aantal jaren mag ik voor Realtime vrijwilligerswerk doen. Het fijne bij Realtime is dat het interkerkelijk is. Zo mag ik op de avonden zien, dat het mogelijk is om met elkaar uit verschillende kerkelijke gemeentes te hebben over Het Woord en Wezen van de Drie-enige God. Ook al kunnen we daar nooit met ons verstand over uit komen. We worden allemaal uitgenodigd om een levende bouwsteen van Zijn Gemeente te worden, die door onze Heere Jezus Christus als Zijn bruid word gezien. Ik mag door het genadewerk van de Heere Jezus in mijn leven Gods leiding door Zijn Heilige Geest en Woord ervaren.

Martin Grinwis

Martin Grinwis

Algemeen lid